soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Päiväys 2018-4

En yleensä mielellään nillitä elämän pikkujutuista tai mistään muustakaan. Nyt kuitenkin kiristää päätä vanne, joka koostuu noin kolmestatoista (alkuluku!) lähiympäristössä virnistelevästä vaivasta, eli aloitetaan vaikka tuosta josta piti avautua jo kuukausi sitten. Whirlpoolin mikroaaltouuni-liesituuletin-yhdistelmä on suorastaan vaarallinen mikäli sen asentaa vähän vinoon, kuten tässä asunnossa on joku aiempi tehnyt. Suoristamisesta aiheutui ärsyttävä ketjureaktio puisen koristepaneelin ja mikron naamataulun kanssa.

Huomenna tulee laskelmieni mukaan täyteen sata vuorokautta siitä, kun aloitin chilikauden tälle vuodelle. Ei tunnu siltä, että vuotta olisi jo kohta kolmannes kulunut. No, chilit elävät ja niin myös pari tomaattia, kurkku, basilikaa, ja jokunen koristekasvikin. Kaikki ovat (viimeinkin) kunnon ruukuissa. Kunnon kasvua saisi kyllä tapahtua ja vauhdilla, vaikka viime vuonna siirsinkin kunnon ruukkuihin vasta toukokuun puolivälissä. Nyt chilien kasvu tuntui pysähtyneen.

X61T-läppärin kannen reunassa on salpa, jolla se lukitaan kiinni. Läppäri on yli kymmenvuotias mutta aikaansa edellä ja kääntyy tablet-muotoonkin, eli salpa taittuu kumpaankin suuntaan. Kai se liikkuessa kuluu. Lukkomekanismin näkyvä kieliosa löystyi ja varaosan sai ostettua. Putsasin samalla ylivuotanutta raivostuttavaa tyyppivika-liimatöhnää.

Sivut: (ei muita)