soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Päiväys 2011-4

AS:llä rakenneltiin kerran yhteen sohvaan äänentoistojärjestelmä. Se toimii muuten ihan loistavasti, mutta sen akkutoimiset vahvistimet eivät jotenkin ole kännykkä-/ipod-/mitänäitänyon-yhteensopivia, eikä vahvista niistä tulevaa jännitetasoa tarpeeksi jotta maksimaalinen mekkala lähtisi. Vahvemmasta lähteestä soitettuna ääntä kyllä tulee. Samalla bassot ja muut äänet pitäisi erotella, koska sohvassa on kaksi peruskaiutinta ja pohjassa yksi jäätävä subbari. Pitäisi saada vapuksi reippaasti ääntä noilla akkuvahvistimilla. Hommiin siis.

Liittimiä. Paljon liittimiä! Yksittäispakattuna! Lol apua. Tilattiin yhteen kouluprojektiin Farnellilta asioita, ja jouduin pahaan apinahommaan puoleksi tunniksi kun paria liitintä oli kivasti yksi per muovipussi.

Mitä syntyy, kun hengailee koulussa kiltahuoneella tylsistyneenä, alkaa siivota säätöroinapöytää ja löytää imurin moottorin ja pahvilaatikon? Tietysti ilmatyynyalus!

Taas on vuosijuhlia takana ja joitakin lahjoja on tullut näperreltyä. Itse en tosin näihin kaikkiin juhliin osallistunut. Harmi kun alkaa kiltahuoneelta loppua ylimääräinen romu kun se vastikään siivottiin...

Sivut: (ei muita)