soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Taas on vuosijuhlia takana ja joitakin lahjoja on tullut näperreltyä. Itse en tosin näihin kaikkiin juhliin osallistunut. Harmi kun alkaa kiltahuoneelta loppua ylimääräinen romu kun se vastikään siivottiin...

Löysin kännykän syövereistä kuvan Fuusion (Fyysikkokilta) lahjasta. Kyseessähän oli Newtonin kehto siten, että kuulien tilalla oli tölkit jotka oli valettu täyteen betonia. Puukehikko oli nopeasti kasattu siitä mitä mm. pihalta lumesta löytyi ja siis äärimmäisen hutera ja hajoamisher... siis modulaarinen ja helposti purettava ja koottava. Harmi että betoni imee värähtelyt aika voimakkaasti, eikä kehto toimi ihan optimaalisesti -- liekö hyvä vai huono juttu, kun kokkareilla sen toimintaa esitellessä herätti ainakin paljon naurua kun vehje kolahtaa ehkä kaksi kertaa ja sitten pysähtyy.

Maanmittarit saivat Kevätpäiväntasaukseen juhlan nimeen sopivan elementin: valoin sellaisen ~30 cm halkaisijaltaan olevan pesuvadin ~10 cm korkeudelle asti betonia ja laitoin keskelle kossupullon. Tadaa, yhtäkkiä aurinkokello. Tämä tietysti maalattiin myös AS:n väriseksi eli violetiksi. Oli aikomuksena tehdä reunoille jopa tunti- ja ehkä minuuttiviivat, mutta kiireessä niitä ei ehtinyt maalata. Viimeistelkööt itse. Kuvaa ei ole mutta lie helposti kuviteltavissa.

Apoptoosiin eli Inkubion juhliin tekivät ihan itse lahjan ne jotka sinne menivät. Kuulin, että se olisi jonkinlainen ovi. Hämmentävää.

Årsfestiin eli TF:lle vietiin kiltahuonetta pitkään rasittanut rikkinäinen rullatuoli, jonka selkänoja irtoili lähes itsekseen. Selkänoja ruuvattiin puukalikoiden avulla väärälle puolelle, ja sen oikeaan telineeseen kiinnitettiin kossupullo -- tadaa, kossunjuonti-istuin.

Koneinsinöörikillalle Cuba Nightiin vietiin vaatekaappiani pitkään rasittanut joku iso metallinen laitekotelo, jonka alkuperästä en edes ole kovinkaan varma. Sisälsi alunperinkin mm. kelloreleen jonka releosa valitettavasti ei toimi. Kello kylläkin pyöri kunhan töpselin laittoi seinään. Tännekin mahtui sisälle betonin sekaan näppärästi muovinen pullo, jonka korkin sai kätevästi ulos tuosta kumisesta johtotiivisteestä. Viinakaappi + kaappikello = viinakaappikello.

Vielä oli Raksan eli IK:n Hermanninsitsi. Eräs Raksan rakentama mökki kuulemma purettiin hiljattain, koska sillä ei ollut rakennuslupaa. Valoin näille siis pienen söpön violetin betonisen paaluanturan, josta voivat aloittaa uuden majan rakentamisen. Samaan pakettiin kuului myös violetti tiili, jotta värimme olisi näkyvällä paikalla perustuksien lisäksi.

0 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on yhdeksän ja kolmen summa? (vastaus numeroina)