soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Päiväys 2019-1

Olipa kerran tarve valmistaa just eikä melkein tietynlainen veitsiteline. Jollain geneerisellä clasureissulla tarttui matkaan juustoveitsitarjous jota ei nyttemmin enää ole valikoimassa. Hauskan muotoiset veitset oli paketoitu perustylsään muovikantiseen pahvirasiaan, ja kullanvärinen pinta kuluisi varmaan pian pois jossain vetolaatikossa kolisemalla. Isänpäivän kunniaksi piti saada jotain kivempaa. Ei kuitenkaan ehtinyt isänpäiväksi, mutta puuhasin jouluksi simppelin esineen parista jalopuukalikasta.

Kun johonkin ryhtyy, niin miksipä ei tutkisi pidemmälle. Chilejä ja muuta kasvoi 2018 ja 2017 ja äsken tuli postissa uusia siemeniä, joita klikkailin jokunen päivä sitten. Toistaiseksi mennään vielä samoilla sävelillä, eli siemeniä idätyslautalle, josta voi poimia helposti parhaat taimimultaan ja sitten taimimullasta maitopurkin kautta säiliöruukkuun. Oli muka tarkoitus ottaa iisisti mutta tässä on jotain kaksitoista lajiketta, joista kaksi tomaatteja. No, on tähän malliin viimeksikin selvitty.

Taas oli joululoma kooditouhuineen ja nyt vuoden vaihduttua odotellaan, että minkähänlaisia haavoittuvuuksia Intel tarjoaisi tällä kertaa. Joko viime kerrasta on tosiaan vuosi? Reilu pari vuotta sitten piti harjoitella Rustia ja niin edelleen, vuosi sittenkin puljasin koodikalenteria ja nyt on taas samasta kyse. Oli joulukuu ja sen myötä Advent of Code 2018, jonka otin jälleen tekosyyksi harjoitella Rustia. Seuraa tajunnanvirtaa koska otan aina liian vähän muistiinpanoja ja jos nyt kerrankin ja hei tällähän voisi aloittaa vaikka uudenvuodenlupauksen.

Sivut: (ei muita)