soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Päiväys 2013-7

Tunkattiin Dezgegin kanssa assyä ja selkisi komentoja. Laatikossa on kuusi kuulutusta ja sen saa tulostamaan sarjaporttiin tekstinpätkän "GSP-AS85 V2.14" joka ei oikeastaan kerro paljoa mitään. Sarjaporttiin joku seuraavista pisteellä päätettynä: IK KP MM RL S1 VS, niin laatikko kertoo mihin seuraava juna menee. Tuo taisi olla Itäkeskuksen asemalta peräisin. Otin videopätkän.

Ei vastaa puhekone ainakaan äänellä vaikka sille yrittäisi sanoa varmoiksi tunnettuja ohjainkoneen viestejä. Jotain pitäisi varmaan lähettää lisää, mutta siitä ei vielä ole tietoa. Luin kuitenkin datat ulos EPROMeista ja itse prossun ROMista. Prossun saa käyttäytymään EPROMin lailla, jolloin se luovuttaa kiltisti softansa.

Metrolaiturinäyttöjen toisen sarjaportin käytön mysteerin selvittäminen on päässyt käyntiin. Näyttöjen originaalisoftaa ihmetellessähän se puhuu toiseen kahdesta sarjaportistaan tietyissä tilanteissa muutamia mystisiä kirjainyhdistelmiä. Villit veikkaukset, valistuneet arvaukset ja pimeät tiedot viittasivat jonkunlaisen kuulutusjärjestelmän suuntaan. Nyt käsissäni on vekotin, jota veikkaan vahvasti sellaiseksi järjestelmäksi.

Sivut: (ei muita)