soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Tunkattiin Dezgegin kanssa assyä ja selkisi komentoja. Laatikossa on kuusi kuulutusta ja sen saa tulostamaan sarjaporttiin tekstinpätkän "GSP-AS85 V2.14" joka ei oikeastaan kerro paljoa mitään. Sarjaporttiin joku seuraavista pisteellä päätettynä: IK KP MM RL S1 VS, niin laatikko kertoo mihin seuraava juna menee. Tuo taisi olla Itäkeskuksen asemalta peräisin. Otin videopätkän.

Komentoja on @E- @E+ @I @S @L- @L+ @L0 @L1 @L2 @L3 @L4 @L5 @L6 @L7 @R @A+ @A- @L @P @F+ @F-. E laittaa jonkunlaisen kaiutuksen päälle/pois, I resetoi laitteen, L säätää äänenvoimakkuutta, ja A:sta tulee joku debugtila tms.

Sitten tutkimaan miten epromien datat vaikka saisi suoraan binääreistä dumpattua äänimuotoiseksi. Ihan jepa olis myös emuloida epromia tuolle niin, että se juttelisi omia nauhoituksia. Ihan vaan koska voi.

2 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on neljän ja kolmen tulo? (vastaus numeroina)