soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Päiväys 2016-8-30

Oli jo pitkään muuton aikana suunnitelmissa videotykki ja sille jonkinmoinen valkokangas, vaikka mittailinkin, ettei sellainen tähän oikein tahdo mahtua. Ei se mitään, asennan silti. Sekä tykki että kangas irtosivat kuitenkin käytettynä, sillä kun tälläisiä ei ihan välttämättä tarvitsisi, niin ei kehdannut törsätäkään. En edes juurikaan katsele leffoja, mutta tekniikkalaitteiston asentaminen ei sellaista pikkuseikkaa vaadi.

Piti saada muuton jälkeen verhoille käyttöä, kun olivat ylimääräisenä ja oli uudessa asunnossa liikaa valoa kaihtimista huolimatta. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin jonkinlaiseen verhotankoon, joka osoittautui ihan hyväksi, mutta tarvitsee ennen pitkää automagisointia.

Sisustuspelleily jatkuu ja asensin seinälle teräsvaijeriin kaikenlaisia paperiläystäkkeitä roikkumaan mm. koristeeksi. Kun aikoo elellä samassa asunnossa opiskelijakoppisuunnitelmia pidempään, niin viitsii vähän panostaa viihtyisyyteenkin - seinät näyttivät jopa omaan silmääni kurjan tyhjiltä, eikä ole tällä hetkellä tauluja ripustettavaksi. Lisäksi tähän sain idean muualla kyläilyltä, ja oikeastihan nikkaroinnin syynä on tällä kertaa edes puoliksi se, että halusin saada noille kenkälaatikossa lojuville postikorteille ja muille hömpötyksille jotain käyttöä, kun esineitä on ihan turha lojuttaa vain pölyttymässä vailla tarkoitusta.

Sivut: (ei muita)