soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Sisustuspelleily jatkuu ja asensin seinälle teräsvaijeriin kaikenlaisia paperiläystäkkeitä roikkumaan mm. koristeeksi. Kun aikoo elellä samassa asunnossa opiskelijakoppisuunnitelmia pidempään, niin viitsii vähän panostaa viihtyisyyteenkin - seinät näyttivät jopa omaan silmääni kurjan tyhjiltä, eikä ole tällä hetkellä tauluja ripustettavaksi. Lisäksi tähän sain idean muualla kyläilyltä, ja oikeastihan nikkaroinnin syynä on tällä kertaa edes puoliksi se, että halusin saada noille kenkälaatikossa lojuville postikorteille ja muille hömpötyksille jotain käyttöä, kun esineitä on ihan turha lojuttaa vain pölyttymässä vailla tarkoitusta.

Suunnitelmana oli joku melko vaakatasossa riippuva narujuttu, johon saisi pienillä pyykkipojilla koristetta roikkumaan. Tyhjää seinätilaa ei ole hukattu tässä yhteydessä juurikaan, eli muodosta tuli vähän toisenlainen vaikkakin silti hyvä, kun halusin peittää enemmän seinää ja saada useampia kuvia koristelemaan. Suora kevyt kaari olisi näyttänyt silti kivemmalta jos pitkä pätkä seinää olisi saatavilla.

Jotain kaksi milliä paksua vaijeria geneerisestä rautakaupasta kunnon lenkki metritavaraa halvalla sekä koukkuja ja muuta tarviketta, ja kätsyjä puisia pikkupyykkipoikia askarteluliikkeestä, niin tarvitsi enää rakentaa. Vaijerin sai oven ja kaapiston väliin.

Vaijerin keskikohta on kevyellä naulattavalla taulukoukulla paikallaan tuossa mutkakohdassa, seinä on kiveä ja syö ohuet naulat ihan ok. Kuvissa esiintyy tuommoinen pariovi (jonka ylle on jo suunnitelmia). Laitoin sen toisellekin puolelle samanlaisen vaijerin ja siihen jotain turhanpäiväisiä demoskeneilykunniakirjoja. Tilaa vaijerista jäi vielä vapaaksi. Lisäksi vastaavan voi tehdä esim. tärkeiden asioiden muistilapuille johonkin kätevään sijaintiin. Jääkaapin ovi ei ole magneettinen.

Vaijeria riittää, ja lopulla voi ainakin vaikka protoilla verhoautomaagiota, tai vaikka ripustaa toisen huoneen tyhjälle seinälle jotain muuta. Tämän vaijerin kortteja voi vaikka hiljalleen vaihdella tärkeys-, sopivuus- tai jossain muussa järjestyksessä. Ethän silti innostu lähettelemään liikaa kortteja, äiti.

0 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on viiden ja kolmen erotus? (vastaus numeroina)