soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Näin melkein puolen vuoden, eli viiden ja puolen kuukauden jälkeen on hyvä katsoa ympärilleen, että missäs kunnossa paikat nyt ovat, kun on muutettu maaliskuun alussa oikeasti omaan kämppään sieltä tekniikan opiskelijoiden ihmemaasta. Kun varsinaista tarvetta jollekin asialle ei ole, niin tokihan se jää tekemättä; sitten joskus kun tarttisi, niin ehkä saa aikaiseksi. Nyt kun sai nauttia neljä kokonaista viikkoa kesälomaa, ehti vähän myös sisustaakin (ja triviaaleista asuntohommista blogaaminenkin jäänyt, vaikka nämä naputteli muistiin muista listoista lopulta yhdessä illassa). Katsotaanpa.

Varmaan ensimmäinen oikeasti pitkä loma yläasteen jälkeen nyt tänä kesänä, niin meni aikaa ihan rehellisessä lusmuilussakin, sekä muuton jälkeen sitä hieman väsähti muiden rakenteluprojektien suhteen. Töissä menee tälleen aikuisena aika iso osa ajasta, ja iltaisin on niukasti aikaa väsätä. Assyille plänättiin pariakin entryä muttei ihan valmistunut. Tuli sentään käytyä lomalla valokuvaamassa mm. karhuja viime viikon ajan. Siitä lisää myöhemmin.

Itsekseen kun asustaa, ei tarvitse tehdä juurikaan kompromisseja, paitsi että tietty ihan koko ajan kun esim. tilaa ei ole rajattomasti kun harrastetta taas olisi. Kyseessähän on 44 neliön avarapohjainen kaksio saarekkeellisella avokeittiöllä, mukavan pienellä vessalla/kylppärillä (jää tilaa muuhun), olemattomalla eteisellä (ulko-ovi olkkariin) ja lasitetulla parvekkeella. Olkkarissa lähinnä tietokonepöytä, kirjahylly ja sohva, makkarissa sängyn lisäksi iso hylly ja elektroniikkasäätöpöytiä. Kaapit täynnä roinaa, tottakai - tyhjä tila on hukkatilaa. Post-muutto-todo-listalla oli mm. seuraavaa.

Hoidettu on:

Vielä TODO:

Ehkä TODO:

O-ou, onpas tekemistä. Tarttis aikaa demoskenellekin ja muulle mukavalle koodille. Noista tehdyistä puuhista naputtelen erilliset blogaukset sen sijaan että listaisi detskut tähän, niin pysyy dokumentointi jotenkin hanskassa.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja neljän tulo? (vastaus numeroina)