soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

- Tulipa aika killan varastokomeron kausisiivouksen ja nohevana atk-toimarina kävin katsastamassa tietokoneroinatilanteen. Muutamat risat kiintolevyt heivattiin lopulta pois; päätettiin kuitenkin ottaa kiekot irti koska niistä voisi rakentaa jotain hämmentävää joskus, sekä kiintolevyjen magneetit ovat mukavan tehokkaita ja niillä voi tehdä kaikennäköistä jännää. Ja olipa tällä kertaa yksi levy hajonnut vähän tavallista järeämmin...

Levylle on käynyt kuten IBM:n "Deathstareille" aikoinaan: Head crash ihan joka puolelta. Syystä tai toisesta lukupäät ovat saaneet raavittua joka levystä irti pinnoitteen lähes kauttaaltaan. Pölyhiukkanen levyn ja lukupään väliin riittänee.

Kyseessä siis Hewlett Packardin joku 18,2GB Ultra2 10KRPM SCSI-levy. Tainnut olla killan serverissä aikoinaan.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja viiden summa? (vastaus numeroina)