soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Kaivoin arkistosta tälläisen huvin vuoksi. Tohon HWO-kisaankin tuli osallistuttua läpällä vähäsen, mutta dippakiireiden takia ei ehtinyt voittaa vaan vain keskustella työkavereiden kanssa ja testata muutamaa ideaa. Kyseessä oli tommonen slot-autopeli jossa auto kulkee niin vauhdilla kuin yksinappisesta kaasuvivusta kääntää, paitsi että tämä oli pelkkää softaa simulaattorissa. Täysillä ei voi mennä, ettei lentäisi mutkasta yli.

Peli pyöri jossain Reaktorin serverillä ja sinne juteltiin tickin tarkkuudella jonkun webbijutun yli. Oma kikka tuohon taisi olla jonkinlainen mukafysikaalinen approksimaatio siitä, miten kovaa mutkassa voi kulkea (kuinkas muuten). Tämän perusteella katsottiin rataa eteenpäin autosta lähtien ja etsittiin vauhti, jolla seuraavaan mutkaan voi maksimissaan ajaa. Mutkista piti mitata jotain parametreja ajonaikana lentämällä kerran ulos harjoittelukiekan aikana, sekä moottorin tehokin piti mitata, mikä onnistui about kahden tai kolmen ekan simulaattorin aika-askeleen aikana. Jotain turbojakin oli ja muita pelaajia olisi kannattanut yrittää potkia älykkäästi pois radalta ja piti myös päättää missä vaihtaa kaistalta toiselle.

github.

0 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on viiden ja kahden tulo? (vastaus numeroina)