soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Tuli huomattua, että maton alle homehtuvia projekteja on aika monta, ja niille tekisi varmaan hyvää tuulettua. Lisäksi noita tulisi ehkä joskus jatkodevattuakin (niinpä vissiin, vanha koodi on pyhäinjäännös josta ei sovi pyyhkiä pölyjä) jos olisivat koko maailman naurettavana (ketä kiinnostaa). Ja kaikelle tolle purkalle on helppo hymyillä itsekin jälkeenpäin. Ja kas kun en ole saanut paljon mitään säätöprojekteja väsäiltyä viime aikoina, niin ihan hyvä katsella tälläsiä välillä. Seuraavissa entryissä kahdeksan gittirepoa ja lyhyttä tarinaa.

Ei noita kovin pitkästi jaksa tutkia ja dokumentoida, varsinkin kun useimmat ovat näköjään kouluprojekteja joista on hitonmoinen loppudokkarikin pitänyt väsätä. Toiset kivoja motivoivia projekteja ja sit osassa myös syksynpimeää väkisin väännettyä kurjuutta dedisiltoina. Kirjoitanpa vaan siksi että saisi jonkun referenssin noihin jotka tuuppaa githubiin.

Jaoin erillisiin blogauksiin jotta noihin voisi viitata jatkossa helpommin. Kaikenlaista muutakin kivaa on arkistoissa, joita voisi jonain sadepäivänä kaivaa esille. Tässä lähinnä projekteja, jotka ovat a) valmiiksi gittirepoissa, b) saavuttaneet jonkinlaisen valmiin asteen, c) julkaistavissa muuten vaan.

0 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on viiden ja kolmen tulo? (vastaus numeroina)