soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Kesä tulee ja 30 asteen sisälämpötila ja sen myötä kyvyttömyys ajatella. Ikkunoiden edestä puuttuu verhot, koska sellaiset pitäisi käydä ostamassa. Nurkassa lojuu sälekaihtimet koska niille ei ole seinässä mitään kiinnitysmenetelmää, eikä hoasin vuokrakämppää kehtaa porailla täyteen reikiä. Pakkohan tuolle on silti jotain tehdä, ettei lamaantuisi yhtä pahasti kuin viime vuonna.

Verhokannattimien heiveröisiin klipseihin ei painavaa sälekaihdinverhoa saa kiinni. Hyllystä löytyy silti kaikenlaista korvaavaa aina rautalangasta koukkuruuveihin. What would MacGyver do?

Kaihtimissa on ohut pyörivä tanko yläreunassa josta säädetään aukinaisuuskulma. Laatikostosta löytyneet klemmarit ovat oikein sopivan kokoisia siihen työnnettäväksi, ja auki jäävä pää muodostaa koukun jonka voi työntää sopivasti ja helposti (niin vissiin) verhokannattimiin joista on poistettu alkuperäiset hauenleuat.

Liian matalalla jakkaralla kahdeksan klemmarikiinnityksen virittely yläilmoihin oli hiukkasen hankalaa, mutta kyllä MacGyver olisi ylpeä.

Sitten täytyis keksiä jäljelle jääneeseen pituusvammaan joku jatke, kun kaihtimet on tarkoitettu ripustettavaksi kaiketi ihan ikkunan ylärajaan kiinni, eikä puoli metriä liian korkealle. Kai tuo vähän auttaa näin aluksi. Rautalangasta vois tehdä jatkeet tuon laskemiseksi alemmas, mutta ei kiinnosta heti perään huhkia.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on yhdeksän ja yhdeksän erotus? (vastaus numeroina)