soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Koululta löytyi vaihteeksi kaikenlaista krääsää kaappien täytteeksi, tällä kertaa merkittävin niistä tällainen suhteellisen siisti ja suhteellisen pieni analogiskooppi. Voisi varmaan joskus muunnella jotenkin joksikin, sillä eihän tällaisella järkiperäinen ihminen mitään tee. Kuvia seuraa, sillä dokumentoiminen auttanee olemaan unohtamatta.

Melkoisen erikoinen tuo punavalkoinen piuhapunos; sen sisällä menee vielä pari johtoa. Huomattavaa on myös pitkä potikkavarsiratkaisu kuvan ylälaidassa, mikäs siinä.

Yäkkis. Googlasin huolto-oppaankin, c1-118-sm.djvu jos vaikka tarttis joskus lukea. "Harmi" että se on venäjäksi. Joku muukin sekopää on vieläpä kuvannut videota vastaavasta skoopista. Kunhan ehtii niin voisi koteloida tämän uusiksi ja tehdä jonkun hauskan ohjaimen ja vaikka pelin.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on kahden ja viiden erotus? (vastaus numeroina)