soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Jo kolme viikkoa assemblyistä mutta arkistoidaanpa kuitenkin uutiset, ja nyt on parempi versio videostakin: purkkasin nopeasti pienen demon metrolaiturinäytölle ja osallistuin sillä assyjen real wild -kisaan, jossa entryni sijoittui yllättäen ykköseksi. Demonahan se on ihan huono, mutta yleisö nähtävästi tykkäsi tästä epätavallisesta alustasta. Nyt sain aikaiseksi tutkia yhden näytön lamput toimimaan, niin tein paremman videon ilman niitä muovin heijastuksia ja kaappasin äänet järkevällä tavalla.

Parempilaatuinen video ja äänet napattu suoraan laitteelta eikä surkean kaiuttimen läpi:

Alkuperäinen versio, kuvattu assyperjantaina 2.8. kun deadline oli saman päivän iltana:

Demo pouetissa readme-fileineen, jos joku tahtoo toistaa. Sorsia saattaa tulla tai ei, on ihan siinä ja siinä että kehtaako tuota saastakoodia julkaista. Koodi pyörii teensy++ 2.0:lla, kuva suoraan orkkisraudalle ilman alkuperäisen ohjausboksin apuja ja äänet pwm-ulostulosta lowpassattuna.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on kahdeksan ja seitsemän summa? (vastaus numeroina)