soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Pari kertaa on tullut taas lenneltyä muun tekemisen lomassa. Viikko sitten vanhemmilla käydessä sai kivasti viitisen akullista lenneltyä (kukin sen 7-8 min) enkä edes rikkonut mitään. Muutama päivä sitten vaihdoin nopsemman servon perän lapakulmaa säätämään, ja sitä testaillessa lentelin joitain sekunteja ja sitten onnistuin vääntämään parit akselit aivan vinoon ja yhden pallolinkin räkspoks. Oli onneksi varalla osia. Tilailin silti kiinasta äskettäin vaihteeksi varmaan viidelläkympillä lisää roinaa varastoon kun innostuin. Laskutelinekin pitää uusia kun tuo alumiinista ja epoksista väännetty väliaikaisratkaisu ei aivan pidä.

Videotakin tuli, mutta en tehnyt mitään erityisen jännää niin ei jaksa laittaa sitä minnekään vaikka onkin jopa HD:tä. Kunhan lentelin ympäriinsä puiden korkeudella ja vähän itseni ympäri. Pikkuhiljaa sitä kehittyy.

Ukilta perintönä on läjäpäin vanhoja lennokkilehtiä yms, tällä kertaa löytyi taas yksi. Ukki suunnitteli ja rakenteli kopterinsa ihan itse, ihan älyttömän siistiä.

Turnigyn Accucell 6 -laturi on ihan jees, mut tiedä sit sainko maanantaikappaleen vai onko tuo tyyppivika että sisääntulovirran DC-liitin on hieman vääränlainen; keskitappi on turhan paksu eikä mm. mukana tullut adapteri mene siihen kiinni. Tähän mennessä oon käyttänyt tommosella virtalähteellä jossa on varmaan kymmenen eri päätä. Nyt avasin, otin irti ja laitoin kelvollisen (2,1mm) tilalle.

Tämän päivän lentelyt sujui myös ihan kivasti, kohta voi ottaa harjoitusjalaksetkin pois kunhan kelvollinen jalashässäkkä saapuu kiinasta tuon purkkakorjatun tilalle.

3 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja neljän summa? (vastaus numeroina)