soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Killan hallitus sisältää osittain edustusnakkeja muiden kiltojen vuosijuhliin, ja vuosijuhlien pukukoodi on miehillä yleensä frakki. Puvussakin voi mennä, mutta se ei ole ollenkaan niin hienoa. Hankin frakin nyt kivasti alkuvuodesta niin siitä on hyötyä mahdollisimman monissa pippaloissa. On tässä tosin aika monta vuotta opiskelua edessä muutenkin niin että pelkästään omankin killan vuosijuhlissa pääsee käyttämään monesti. Noh, TiK:n pippalot tulivat aika yllättäen ja tajusin etten ollut hankkinut kalvosinnappeja vielä, kun niitä ei muun vaatetuksen kera tule...

Hetken irkissä pohdiskeltuani kaveri mainitsi käyttäneensä sähköinsinöörikillan vuosijuhlassa jotain mikropiirejä nappeina. Ihan mahtavaa. Pari randompiiriä jostain vanhasta muistikammasta ja klemmarinpala kiinni tinalla, hyvä tuli. Piirin muihin jalkoihin sopii iso tinamöntti niin eivät terävinä tartu kiinni.

Joku saranaviritelmä pitää vielä kyhätä. Oli aika hankalaa änkeä nuo napinreiästä tuollaisenaan ja klemmari murtuu irtikin helposti.

3 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on yhden ja viiden summa? (vastaus numeroina)