soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Edellisen episodin keskilaatikossa oli ihan merkittävä työ. Onneksi alin laatikko ei ole ollenkaan niin paha urakka. Kun nyt homma on aloitettu niin hoidetaan kerralla loppuun saakka. Tuossa on paljon vähemmän ja isompia asioita eikä ihan niin sekalaista eikä yhtä montaa johtoa sitomassa kaikkea kiinni toisiinsa.

Tämä homma muistuttaa etäisesti kaupassa käymistä hoitaen pelkkiä heräteostoksia. Löytyy kaikkea jännää jota ehkä tarvitsisi joskus tai jota olisi joskus tarvinnut jos olisi ollut tallella. Jospa nyt nuo järjestykseen saadut osaset pysyisivät edes vuoden verran järjestyksessä. Täytyy myös järjestää jokin laatikko asioille, jotka täytyy kohtapuoliin järjestää laatikoihin, jotka niille ovat jo olemassa ettei käy niin, että miljoonalaatikossa on satoja nappeja ja kymmeniä niitä sun näitä joita aidosti tarvitsisi silloin tällöin.

4 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on seitsemän ja kahden tulo? (vastaus numeroina)