soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Jo vuosia olen haaveillut radio-ohjattavasta helikopterista. Ukki harrasteli moisia aikoinaan mikä ehkä vaikuttaa innostukseen. Nyt erään irkkitutun kanssa innostus on noussut ihan yli äyräiden, ja keksin että alanpa harrastelemaan rc-koptereita just nyt!

Rc-kopteriharrastus on perinteisesti ollut kovin kallis; osat (ainakin kunnon valmistajilta) maksavat hunajaa ja pieni ohjausvirhe saa helposti kopterin putoamaan ja joka putoamisessa väkisinkin menee jokin osa hajalle. Nykyään onneksi kiinasta saa erityisen halvalla ihan kaikkea, ja myöskin näitä!

Parillasadalla saa ihan toimivan kokoonpanon, avainsana on t-rex 450, tai tarkemmin halpiskopiot siitä. Tilailen osat ebaystä ja hobbykingistä kunhan päätän mistä tuon kasaan (kopterin saa erikseen ja siihen valikoidaan itse osat kuten moottori, akut yms) mutta pölinät sikseen, nyt alan leikkimään!

0 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja nollan summa? (vastaus numeroina)