soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Huh, yli vuosi siitä kun aloin kunnolla miettimään että viritykset toimisivat paremmin blogina. Tunkkasin jotain kasaan php:llä ja pää lahosi. Nyt viimein naputtelin kasaan tällaisen vempeleen django-harjoitukseksi. Onhan noita wordpressejä sun muita, mutta oonpa sentään pohjimmiltani koodaaja, ja itse koodattu integroituu paremmin omiin juttuihin.

Jotkut ovat varmaan puolesta ja toiset vastaan, mutta päiväkirjamuodossa virityksistä kirjoittelu on paljon luontevampaa ja samalla voi kasata muistiin jotain pienempiä juttuja, joista ei kokonaisia virityssivuja jaksaisi erikseen tehdä. Myöskin sivut kaipasivat aikamoista uudelleenkirjoittelua ja yhtenäistämistä.

Kaiken pitäisi olla teksteineen ja kuvineen vastaavanlaisena kuin vanhalla saitilla lukuunottamatta ulkoasua, joitain pieniä kielioppimuutoksia ja parin päivitysjutun pilkkomista useammaksi tekstiksi suuremmista viritysartikkeleista. Jokin saattaa muuttua ajan kuluessa kun keksin miten asioita voisi tehdä paremmin tai mitä hauskaa voisi tehdä lisää.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja seitsemän tulo? (vastaus numeroina)