soodan sivut

arkisto

234 kirjotelmaa.

avainsanat

Porttasin tommosen Whitsoft Developmentin Simple Socket File Transfer -jutun pythonille komentorivisoftaks (tekstipohjainen, "surkee dossin näköinen" :P, ei-graafinen, ajetaan komentoriviltä, et ehkä osaa käyttää) niin että toimii linuxillakin kivasti.

Softa siirtää tiedostoja verkon yli, voi jopa jatkaa keskeytyneitä latauksia. Tukee myös IPv6:a (Mattijs Vreelingin parannuksen myötä). Tarvitsee yllätys yllätys python-tulkin ajamaan tuon. Lue pythonin sivuilta miten ajetaan jos et osaa, en jaksa selittää (käytännössä komentoriviltä "python ssft.py"). En jaksanu edes pakata kun on niin pieni softa ja lähdekoodi on samalla suoritettava ohjelma.

Huomio huomio, 1.7.2010 korjattu bugi 32- ja 64-bittisten järjestelmien välisestä epäyhteensopivuustoiminnasta (käytti serialisointiin long-tietotyyppiä joka on näemmä kahdeksan tavua 64-bittisellä koneella kun pitäisi olla neljä, vaihdoin intiksi joka täsmää). Edelleen tosin joku bugi joka sanoo välillä siirron lopussa että tarkistussummat eivät täsmää, korjaan jos joku keksii missä vika kun ei käytännössä siirtoihin vaikuta kun siirtyy kuitenkin oikein.

Ota tästä: ssft.py

3 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on kolmen ja kahden tulo? (vastaus numeroina)