soodan sivut

arkisto

237 kirjotelmaa.

avainsanat

Tulipa youtubessa eteen video tommoisesta pingispallopyssystä, joka ampuu pingispallon palavan kaasun avulla. Ajattelinpa että tuohan on ihan mun juttu ja rakensin oman. Pingispalloja ei vaan ole, ammun niiden sijaan niitä muovisia kindermunia tai ukkospallo-ilotulitteiden (aka munakranaatti) muovikuoria. Kinderit on vähän parempia: isompia, kestävämpiä yms.

Ja tosiaan ÄLÄ KOKEILE KOTONA äläkä mielellään missään muuallakaan ellet välttämättä halua polttaa näppejäsi, taloasi, olohuoneen hienoa uutta itämaista mattoa, naapurin kummin kaiman uutta koiranpentua tai posauttaa näppejäsi irti tai ampua tiskikaapin sisältöä palasiksi. Jos näin pääsee tapahtumaan, tai vaikkei pääsisikään, EN OTA MITÄÄN VASTUUTA - leiki omalla vastuullasi. Ei kun siis älä leiki. Tulella ei pitäisi leikkiä.

Tarkat selitykset videolla: http://www.youtube.com/watch?v=4BrJXz8CjlE (harmi kun kamera ei nauhota ääniä kunnolla - tuosta menee korvat lukkoon)

Sopivalla kaasu-happi-suhteella saadaan ihan huimat räjähdykset ja selvitin ammuksen lähtönopeuden olevan luokkaa 250 kilometriä tunnissa. Laitoin koneen nauhottelemaan ääntä ja ammuin pallon tietyn matkan päähän rautakalikkaan. Kalahdusten välisestä ajasta voi laskea summittaisen nopeuden tietyillä oletuksilla.

78 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on nollan ja yhdeksän erotus? (vastaus numeroina)