soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Kiltani fuksit (ekan vuoden opiskelijat) järjestävät joka vuosi perinteisesti Liukuhihna-nimiset bileet. Menin mukaan järkkäämään ja kaverin kanssa keksittiin että pitäähän sinne paikalle oikea liukuhihna väsätä. Projekti on Paineilmaryhmän tuotantoa, eli itseni lisäksi mukana Phantom ja sciatic.

Ottaen huomioon resurssit ja käytettävissä olevan ajan on lopputulos ihan toimiva kokonaisuus. Hihna pyörii hitaasti (~5 cm/s) mutta varmasti (no ei kokeiltu jaksaako vetää esim. ihmistä). Mankelin käyttäminen ei ole mikään eleganttiuden huippu mutta minkäs teet, yksinkertaisin ja helpoin ja muut tekniikat olisivat vaatineet pidempää tuotekehittelyä mihin ei ihan ollut aikaa. Mankelissahan on nuo kaksi telaa joiden välistä hihna menee puristuksiin, ja telat sitten vetävät hihnaa eteenpäin. Pääasia että se on liukuhihna.

10 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on yhden ja kahden tulo? (vastaus numeroina)