soodan sivut

arkisto

234 kirjotelmaa.

avainsanat

Tuli youtubessa vastaan hallusinogeenivimpain, joka spiraalista poiketen koostuu vinoneliöistä. Tuota katsellessa tuli mieleen, että mitenköhän sama toimisi pelkillä renkailla. Pitihän se kokeilla.

Tässä voi säätääkin kaikennäköistä (lue se mukana tuleva readme) eikä ole kiinteä niinkuin tuo video. Tuijota keskelle minuutti tai pari ja sitten vilkaise muualle, maailma venyy! On myös paljon tehokkaampi kuin se kulmikas versio - oikein säädeltynä vaikutuksia tulee jo sekuntien tuijottelusta, trippi kestää kauemminkin ja pari minuuttia pistää pään ihan sekaisin. Varo päänsärkyä - ihan oikeasti!

Ja joo, tiedän että välillä syntyy rumia vaakaviivoja joista en oikein tiedä mutta eivät ne tunnu häiritsevän. Niihin vaikuttaa myös näytön asetukset yms, ei nimenomaan tämän ohjelman vika kai.

Tarvitsee SDL-kirjastot mukaan, joten jos windowsissa valittaa puuttuvasta SDL.dll:stä, lataa se (tai tästä jos sdl:n sivut on alhaalla) ja laita samaan hakemistoon exen kanssa tai vaikka windowsin system32:een. Linux-käyttäjät varmaan osaavat huolehtia paketinhallinnasta ja kääntämisestä.

Ollut jopa Mbnetin päivän ohjelmana 19.4.07. Ilmoittavat tuolla että toimisi muka vain windowsilla, pitäisi kääntyä mille tahansa alustalle jolle on C-kehitystyökalut ja SDL. Jos esim. joku kiinnostunut mäkkikäyttäjä jolla nuo olisi haluaisi jelpata niin ottaisin mielellään binäärit jaettavaksi, sama muillekin alustoille joille en helposti kykene kääntämään.

Tiettävästi aiheuttaa Windows Vistaan joskus BSOD:n. Ei hajuakaan miksi...

Lataa gzipattuna linuxille tai zipattuna linuxille.

1 kommentti

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on kahden ja yhden tulo? (vastaus numeroina)