soodan sivut

arkisto

231 kirjotelmaa.

avainsanat

Kaverilla oli huono citymarketfillari. Eräänä päivänä (joskus viime kesänä) kaveri hyppäs sillä jännästä hyppyristä, ja vahingossa jatkoi toiseenkin hieman liian hitaasti. Kävi huonosti. Näytti aika ilkeältä kun kaveri vaan rysähti siihen hyppyrin laskeutumisalustalle väärään asentoon ja kova vauhti pysähtyi seinään :P Huono fillari kun oli, niin sen etuhaarukka vääntyi reippaasti eteenpäin kun kerran tuli huonossa asennossa alas.

Huonossa kunnossa, ja aina ajaessa huonommaksi itestään menevänä fillari oli lähes käyttökelvoton. Lisäksi vähänki kallistaessa polkimet nappasivat maahan kiinni kun vino etuhaarukka madalsi fillaria aika reippaasti. Kaveri päätti sitten pitää hauskaa pilkkomalla sen palasiksi :)

Irrottaminen oli aika vaikeaa mutta kyllä ne lähtivät. Tässä vaiheessa fillari oli jo varsin jäntskättävän näköinen (vielä ajokunnossa silti).

Runkojousi on varsin hyödyllinen tommosissa missä se on. Ilman sitä fillari lyssähtää hauskasti kasaan.

Ois sillä silti kiva vielä päästä ajelemaan. Laitetaan siis custom-"polkimet" kiinni niin on jotain missä voi seistä.

Hyvin kulkee. Se on jotenki pidentyneen näköinen kuitenki. Miksköhä...

Jousi laitettiin kuitenkin vielä takaisin jotta ois vähän helpompi kurvailla. Lähdettiin pidemmälle ajelemaan vielä. Löyty hauska hiekkaläjäkin jonne tietenkin pitää ajaa päälle.

Okei tarpeeks ajeltu. Pitää leikkiä vielä vähän ennen kuin pilkotaan lisää. Napataan jousi vek ja katotaan saako lisää hauskoja asentoja. Jalkatapit olivat tiellä jotenka revittiin ne hiiteen.

Seuraavaks poikkastiin se kokonaan. Ei huvittanu enää ajella.

Loppuvaiheessa kamerasta loppui kuvapaikat (sillä pitää ottaa kaks kuvaa jokaisesta minkä haluaa kuvata varmuuden vuoks. Joka kolmas kuva onnistuu tuolla romulla. Pilkottiin vielä vähän ja heitettiin rungon palat roskiin. Se on loppu nyt sit. Hauskaa oli.

29 kommenttia

Oma kommenttisi

Mielipide tämän sivun asiasta? Kirjoita toki. Älä raapusta kuitenkaan ihan asiattomia juttuja.

Jos on yksityisempää asiaa, tarkkaa kysyttävää tai aihetta pidemmälle keskustelulle, käytä yhteydenottolomaketta kommentoinnin sijaan.

Hölmöt kommentit saatetaan moderoida pois jälkikäteen.

Nimimerkki:

Spammibottiesto: Mikä on viiden ja nollan summa? (vastaus numeroina)